Business Travel

Descoperă România. Destinaţii altfel. Cazări de lux în Munţii Călimani şi în Buşteni: Căsuţe mobile şi cabane în vârf de munte oferă cazare turiştilor care caută confortul în mijlocul naturii

Moon Resort

Moon Resort

Autor: Miruna Diaconu

09.10.2020, 18:15 1863

♦ Moon Resort, un complex de căsuţe mobile din Buşteni, judeţul Prahova şi Haita Land, un complex de trei cabane din Şaru Dornei, judeţul Suceava, oferă turiştilor luxul de la oraş în mijlocul munţilor.

Pandemia a afectat semnificativ  in­dustria turismului atât din România, cât şi din lume, dar odată cu ridicarea res­tricţiilor de circulaţie compor­t­a­men­tul turiştilor s-a schimbat. Astfel, turiş­tii români au redescoperit Româ­nia, iar turismul intern a avut de câş­tigat de pe urma restricţiilor de circu­laţie în afara ţării. Deşi cazările rustice au fost la mare căutare, nici structurile de cazare de lux, decorate în stiluri moderne, nu au fost mai neglijate. Două cazări din Munţii Călimani şi din Buşteni le oferă turiştilor condiţii de lux în mijlocul naturii.

Moon Resort, un complex de căsuţe şi Haita Land, ce are în com­ponenţa sa trei cabane, sunt doar două exemple de cazări care le oferă turiştilor distanţa fizică, atât de necesară în această perioadă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO