Directorul conacului Apafi: Mai mult de jumătate din turiştii care vin la noi sunt străini

31 iul 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

Gradul anual de ocupare al conacului Apafi din satul Mălâncrav, jud. Sibiu, este de 80%. Peste jumătate din turişti, adică 60%, sunt străini.

„Între 1 aprilie şi 1 noiembrie, când conacul este deschis, gradul de ocupare este între 70% şi 80%. Însă, între lunile noiembrie-martie conacul este închis pentru oaspeţi, deoarece costurile de încălzire pe perioada iernii sunt foarte ridicate şi nu este rentabil să primim oaspeţi“, spune Cristian Radu, fondator şi general manager în cadrul Experience Transylvania, compania care administrează proprietatea.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.07.2018

 
Cuvinte cheie:
case
, administrare
, evenimente
, fundatie
, refuz
, deschidere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide