Business Travel

Două unităţi de cazare deschise în Bacău oferă cuburi turiştilor care vor să păstreze distanţa

La Kuburi

La Kuburi

Autor: Miruna Diaconu

04.12.2020, 17:15 996

♦ La Kuburi şi Kub House, aflate în Slănic Moldova, respectiv Bacău, au fost deschise anul acesta după ce doi antreprenori au investit între 70.000 euro şi 250.000 euro.

Anul 2020, marcat de criza pandemică, a fost un an dificil pentru industria turismului, totuşi, în ciuda acestui lucru, antreprenorii nu s-au lăsat descurajaţi, astfel că au continuat planurile de afaceri. Este şi exemplul a doi antreprenori din judeţul Bacău, care au deschis anul acesta două unităţi de cazare, care nu oferă doar o cameră turiştilor, ci o miniproprietate sub forma unui cub, unde oamenii pot păstra distanţa fizică, atât de necesară în această perioadă.

La Kuburi, o unitate de cazare din Slănic Moldova înfiinţată de Costi Zărnescu, este un proiect locomotivă al conceptului rentakub.com, o platformă dedicată 100% caselor de vacanţă, care a pornit din dorinţa de a răspândi conceptul de cuburi în mai multe zone ale ţării.  Pentru a putea da un exemplu, Costi Zărnescu a creat un sat de vacanţă pe care l-a numit La Kuburi, menit să exemplifice concepţia sa despre turism.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO