Business Travel

Grupul polonez Orbis va pune sigla Mercure pe un hotel la Sibiu şi va ajunge la cinci unităţi sub acest brand

Gilles Clavie, preşedinte şi CEO al Orbis: România joacă un rol-cheie în strategia noastră de dezvoltare

Gilles Clavie, preşedinte şi CEO al Orbis: România joacă un rol-cheie în strategia noastră de dezvoltare

Autor: Roxana Rosu, Mădălina Dediu Panaete

23.08.2018, 00:05 401

În prezent, funcţionează trei hoteluri Mercure în Bucureşti şi Sighişoara şi urmează pe listă locaţii în Braşov şi Sibiu.

Hotelul Ana Airport din Sibiu, deţinut de firma Pritax Invest, a semnat un acord de franciză cu Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels, şi va fi redeschis în primul trimestru al anului viitor sub brandul Mercure, după finalizarea lucrărilor de renovare. Astfel, hotelul din Sibiu este a şasea unitate pe care lanţul Orbis o va deschide sub brandul Mercure. În prezent, funcţionează două hoteluri Mercure în Bucureşti, unu în Sighişoara şi urmează să mai fie deschis câte un hotel în Braşov şi, cea mai nouă locaţie anunţată, Sibiu. Toate unităţile, cu excepţia Mercure Bu­charest Unirii, sunt deţinute de antreprenori. Recent, lanţul Orbis a anunţat că a cumpărat hotelul Mercure Bucharest Unirii, în urma unei tranzacţii de 11,3 milioane de euro, de la doi oameni de afaceri din Constanţa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO