Business Travel

Hilton confirmă deschiderea hotelului sub brandul DoubleTree din Braşov, care va fi inaugurat în 2024

Hilton confirmă deschiderea hotelului sub brandul...

Autor: Cristina Bellu

04.02.2022, 00:05 206

Lanţul hotelier Hilton confirmă deschiderea hotelului sub brandul DoubleTree în Braşov, care va fi inaugurat în 2024. Pe lângă hotelul din Braşov, lanţul hotelier va mai deschide încă cinci unităţi în Italia, Franţa, Ungaria, Olanda şi Germania.

Anunţul cu privire la deschi­derea hotelului din Braşov a fost făcut prima dată în luna noiembrie pentru ZF de către Mircea Drăghici, managing director, EST Hospitality Consulting, care a dezvă­luit în premieră faptul că un nou hotel din lanţul hotelier Double Tree by Hilton va fi deschis în România, în urma unei investiţii de 21 de mil. de euro.

Proprietatea va opera în baza unui acord de gestiune dintre Hilton şi Crown Venus Residence Estate, anunţă oficialii grupului.

Programat în prezent să se deschisă în 2024, deşi anunţul iniţial spunea că unitatea va fi deschisă în 2023, facilităţile sale vor include un bar pe acoperiş, un cazinou cu intrare separată, spaţii pentru reuniuni, precum şi un centru de fitness şi wellness.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO