Business Travel

Hotelier din Venus: Turiştii noştri trebuie să plătească şezlongul pentru că noi nu avem în administrare niciun metru de plajă

Hotelier din Venus: Turiştii noştri trebuie să plătească şezlongul pentru că noi nu avem în administrare niciun metru de plajă

Unele companii care au participat la licitaţii în perioada 2006-2008 au în administrare plajele de la Marea Neagră pe zece ani, în timp ce acelea care au semnat contracte de concesiune vor administra parcele de plajă chiar şi pe 25 de ani.

Autor: Mirabela Tiron

21.07.2016, 00:05 591

Lucian Ion, proprietarul şi managerul hotelului de patru stele Palace Hotel&Resort din Venus, cu afaceri de 3 milioane de lei anul trecut, indicator ce îl poziţionează pe locul 16 în topul celor mai mari companii hoteliere de pe litoralul românesc, reclamă modul în care s-au dat în concesiune plajele, multe sectoare ajungând la firme care nu au nicio legătură cu turismul.

 
„Hotelul este am­plasat chiar pe plajă, avem în ve­cină­tate circa 300 de me­tri de plajă, dar nu avem în admi­nis­trare nici măcar un metru pentru că nu am câştigat la lici­taţie. Turiştii tre­buie să plătească da­­că merg pe plajă pen­­tru şezlong, um­bre­lă, ceea ce nu este nor­mal“, a spus el.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO