Business Travel

Hotelul de cinci stele Aurelius din Poiana Braşov, afaceri de 7,1 milioane de lei

Toate hotelurile operează sub branduri proprii, nefiind afiliate la reţele hoteliere internaţionale

Toate hotelurile operează sub branduri proprii, nefiind afiliate la reţele hoteliere internaţionale

Autor: Mirabela Tiron

15.08.2016, 00:05 972
Hotelul de cinci stele Aurelius din Poiana Braşov, parte din lanţul hotelier Împăratul Romanilor, a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 7,1 milioane de lei, în scădere cu 5% faţă de nivelul din anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe. Unitatea cu 87 de camere, poziţionată pe malul Lacului Mioriţa şi construită în 2006, este cea mai cunoscută din cele cinci hoteluri ale lanţului Împăratul Romanilor. Lanţul este controlat de mai multe societăţi, de al căror nume se leagă  cel al  omului de afaceri sibian Aurel Munteanu, fost jucător de fotbal la Sportul Studenţesc, potrivit datelor din presa locală.
 
“Suntem mulţumiţi de rezultate dar întotdeauna este loc de mai bine“, a spus  Sandu Boc, directorul general al hotelului din Poiana Braşov şi din Sibiu, fără a oferi detalii despre cifra de afaceri a unităţilor hoteliere. El a spus că fiecare hotel func­ţionează pe o firmă diferită, cel din Braşov fiind înregistrat pe o firmă din Sibiu, Au­relius Împăratul Romanilor, singura unitate care nu funcţionează fiind cea din Arad.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO