Business Travel

Hotelul de cinci stele JW Marriott din Capitală are un nou director de marketing

Mirela Bejan, director de marketing JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Mirela Bejan, director de marketing JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Autor: Mădălina Dediu Panaete

01.03.2019, 00:05 778

Mirela Bejan, care lucrează de aproa­pe 18 ani în cadrul hotelului de cinci stele JW Marriott din Capitală, a fost promovată în funcţia de director de marketing al unităţii hoteliere. Anterior, Mirela Bejan a activat ca director of event management, conform informa­ţiilor de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn.

Absolventă a Facultăţii de Limbi şi Lite­raturi Străine în cadrul Universităţii din Bucureşti, Mirela Bejan şi-a început cariera în cadrul hotelului JW Marriott în 2001 ca event manager, arată aceeaşi sursă. Anterior, funcţia de director de mar­keting al hotelului a fost ocupată de Meda Vasiliu, care a ocupat şi funcţia de director de vânzări. Meda Vasiliu, care s-a ocupat de aceste două departamente mai bine de un deceniu, a preluat con­du­cerea aceluiaşi departa­ment în cadrul hotelului de lux Ritz-Carlton din Buda­pesta, uni­tate din lan­ţul interna­ţional Marriott. Pe piaţa locală nu există încă o uni­tate hotelieră care să ope­reze sub acest brand de lux.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO