Business Travel

Hotelul Europa Royale din Bucureşti: În T1, turiştii străini s-au cazat în medie două nopţi. „Rezultatele din primul trimestru nu au fost conform estimărilor noastre. Am reuşit să creştem cu doar 2%.“

Hotelul Europa Royale a avut un grad mediu de ocupare de peste 80% anul trecut şi afaceri mai mari cu 3%.

Hotelul Europa Royale a avut un grad mediu de ocupare de peste 80% anul trecut şi afaceri mai mari cu 3%.

Autor: Mirabela Tiron

11.05.2017, 00:05 298
Hotelul Europa Royale din centrul vechi al Capitalei, deţinut de lituanienii de la Europa Group, a finalizat primul trimestru cu afaceri mai mari cu 2% faţă de perioada similară a anului trecut şi cu un grad de ocupare de peste 50%, potrivit oficialilor hotelului.
 
„Rezultatele din primul trimestru nu au fost conform estimărilor noastre. Am reuşit să creştem cu doar 2%. Cei mai mulţi clienţi, 80%, au fost străini care au venit pentru afaceri sau să viziteze Bucureştiul”, a declarat pentru ZF Mihaela Barbu, deputy manager al hotelului. Pe tot hotelul s-au bugetat afaceri mai mari cu 10%. O cameră dublă se poate rezerva cu peste 300 de lei pe noapte.
 
„În prima parte a anului s-au cazat turişti individuali din Italia, Israel şi Marea Britanie, care au petrecut în medie două nopţi la noi. Feedback-ul lor a fost pozitiv cu privire la destinaţia turistică Bucureşti”, a spus ea. În hotel lucrează 30 de salariaţi. În primele trei luni din acest an, în hotelurile din Bucureşti s-au cazat 225.000 de străini, faţă de 207.000 de străini în perioada similară a anului trecut, arată datele de la Statistică. România rămâne însă codaşă în UE la numărul de turişti străini atraşi, vecinii bulgari reuşind să ajungă la 8 milioane de vizitatori străini, faţă de 2,5 milioane de turişti străini cât au ajuns anul trecut în unităţile de cazare din ţară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO