Business Travel

Hotelurile Tuşnad şi O3zone din Băile Tuşnad şi-au dublat numărul de turişti străini în ultimii trei ani

Hotelurile Tuşnad şi O3zone din Băile Tuşnad şi-au...

Autor: Mădălina Panaete

16.08.2017, 00:05 551

Hotelurile Tuşnad (trei stele) şi O3zone (patru stele) din staţiunea balneară Băile Tuşnad au înregistrat anul trecut peste 15.500 de turişti străini, în creştere cu circa 27% faţă de anul precedent, arată datele din raportul anual al Tuşnad SA, compania care deţine cele două unităţi de cazare.

Tuşnad SA din Băile Tuşnad (sim­bol bursier TSND) este con­tro­lată  de SIF Transilvania. Dintre cei mai bine de 15.500 de turişti atraşi de cele două hoteluri anul trecut, circa 10% au fost străini, conform calculelor ZF. 

Astfel, hotelurile Tuşnad şi O3zone au atras peste 1.500 de turişti străini anul trecut, dublu faţă de anul 2013, numărul vizitatorilor din străinătate crescând continuu în această perioadă. Şi gradul de ocupare mediu al celor două hoteluri a crescut în ultimii ani, de la aproximativ 33% în 2013 la peste 47% anul trecut, mai arată datele din acelaşi raport. Cel mai mare grad de ocupare l-a avut hotelul Tuşnad, de peste 72%, în timp ce O3zone a avut un grad de ocupare de aproape 32%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO