Business Travel

Investiţiile au urcat veniturile ANA Hotels cu 20% în T1. „Anticipăm un sezon de vară la fel de bun“

Investiţiile au urcat veniturile ANA Hotels cu 20% în T1. „Anticipăm un sezon de vară la fel de bun“

Christine Schillings, 54 de ani, de naţionalitate belgiană, cu 30 de ani de experienţă în cadrul lanţului Hilton, a preluat conducerea executivă a companiei hoteliere la început de aprilie, după ce fiica lui George Copos, Alexandra Copos de Prada, a renunţat la poziţia de director general, dar a rămas în consiliul de administraţie al companiei.

Autor: Mirabela Tiron

08.06.2016, 00:00 112
Compania ANA Hotels, controlată de George Copos, ce are în portofoliu hotelurile Athénée Palace Hilton şi Crowne Plaza din Capitală, dar şi trei unităţi la munte şi două la mare (una închiriată), a finalizat primele trei luni din acest an cu venituri mai mari cu 20%  faţă de perioada anterioară, potrivit oficialilor companiei.
 
„ANA Hotels a înregistrat un prim trimestru foarte bun, cu o creştere globală de 20% a veniturilor faţă de anul trecut şi de 15% a indicatorului specific RevPar (venit pe cameră - n.red), o creştere ce s-a remarcat mai cu seama la hotelurile din Bucureşti care au beneficiat de renovări recente masive (la Athénée Palace Hilton s-a renovat centrul de conferinţe, iar la Crowne Plaza camerele au beneficiat de o renovare completă anul trecut). Anticipăm un sezon de vară la fel de bun, mai ales pentru proprietăţile noastre de la munte (Poiana Braşov) şi mare (Eforie Nord). Şi în aceste locaţii s-au efectuat investiţii în ultima jumă­tate de an”,  a spus pentru ZF Chris­tine Schillings, director general al ANA Hotels, lanţ controlat de familia Copos.  Ea conduce compania hotelieră din aprilie.
 
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO