Business Travel

Luchi Georgescu: Deschidem hotelurile din Venus în iunie, peste jumătate din camere sunt rezervate deja pentru vârful de sezon

Luchi Georgescu, acţionar al hotelurilor Melodia şi Favorit din Venus: Sperăm la un sezon mai bun, deja avem peste 50% din camere rezervate la hoteluri.  La noi se cazează români, Venus este o staţiune pentru familii.

Luchi Georgescu, acţionar al hotelurilor Melodia şi Favorit din Venus: Sperăm la un sezon mai bun, deja avem peste 50% din camere rezervate la hoteluri. La noi se cazează români, Venus este o staţiune pentru familii.

Autor: Mirabela Tiron

15.05.2018, 00:05 1823

Antreprenoarea Luchi Georgescu, care deţine două hoteluri în staţiunea Venus de pe litoralul românesc, spune că unităţile de cazare vor fi deschise în iunie şi că deja peste jumătate din camere sunt rezervate pentru vârful de sezon.

„Hotelul de patru stele Melodia va fi deschis la 1 iunie, iar hotelul Favorit pe la jumătatea lui iunie, când vom finaliza lucrările de modernizare şi pentru al doilea tronson de camere. Renovăm 90 de camere, investiţia se ridică la 500.000 de euro până acum“, a declarat Luchi Georgescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO