Business Travel

Lufthansa a inaugurat cursa directă Frankfurt – Cluj-Napoca, cu zbor zilnic

Lufthansa a inaugurat cursa directă Frankfurt –...

Autor: Vasile Magradean, Mediafax

30.10.2017, 21:08 290

Directorul regional în cadrul Lufthansa Grup pentru Europa Centrală şi de Sud-Est, Peter Pullem, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj că noua rută a fost inaugurată în urma succesului înregistrat de zborul spre Munchen, care a înregistrat în 2016 un număr de 200.000 de pasageri.

“Luftansa a inaugurat cursa directă Frankfurt – Cluj-Napoca, care va operată în fiecare zi a săptămânii. Noua rută a fost inaugurată în urma succesului înregistrat de zborul spre Munchen, care a înregistrat în 2016 un număr de 200.000 de pasageri. Cu acest nou traseu, clienţilor noştri li se vor oferi mai multe conexiuni şi mai mult acces la destinaţii intercontinentale din întreaga lume cum sunt Honk Kong, Singapore, Rio de Janeiro, Buenos Aires sau Cape Town”, a spus Pullem.

Directorul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a declarat, la rândul său, că la 9 ani de la înregistrarea primului zbor de la Cluj-Napoca, Lufthansa a mărit frecvenţele şi rutele îmbunătăţind câte ceva în fiecare an.

„Sperăm că vor dezvolta în continuare traficul aeroportuar. Suntem convinşi că zborul spre Frankfurt va fi un unul profitabil şi pentru companie, aşteptăm 2 frecvenţe zilnice peste un an sau doi”, a spus Ciceo.

De la Frankfurt pasagerii au acces, în total, la 174 de conexiuni către 71 de ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO