Business Travel

Maria Stoian, Asociaţia de Turism Rural: Oamenii nu mai vor doar cazare şi masă, vor vacanţe mai dinamice, caută experienţe. Pensiunile agroturistice au început să fie mai căutate pentru că ele sunt şi mai mici şi lumea vrea şi mâncare naturală

Maria Stoian, Asociaţia de Turism Rural: Oamenii nu mai...

Autor: Miruna Diaconu

13.08.2020, 18:05 3122

„Pensiunile agroturistice au început să fie mai căutate pentru că ele sunt şi mai mici şi lumea vrea şi mâncare naturală“.

Turismul a fost direct afectat de efectele crizei pandemice, astfel că în această perioadă mulţi români care aveau vacanţele rezervate în afara ţării le-au amânat sau chiar anulat, preferând să îşi petreacă vacanţele în România. Maria Stoian, preşedintele Asociaţiei de Turism Rural Ecologic şi Cultural, spune că oamenii nu mai caută doar o cazare şi masă, ci vor o experienţă.

„Românii caută mai mult decât o cazare, caută o experienţă. Lumea nu mai vrea doar cazare şi masă, vor diverse activităţi, vor vacanţe mai dinamice, ciclism şi echitaţie, au apărut multe astfel de locuri. Sunt pensiuni care au diferite parteneriate şi le oferă turiştilor plimbări cu trăsuri, cu căruţe, vizite la meşteri populari, cum este la Ho­rezu sau în Bucovina în ate­liere de ou încon­deiat“, spune pen­tru ZF Maria Stoian, preşedintele Aso­cia­ţiei de Turism Rural Ecologic şi Cultu­ral.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO