Business Travel

Mihai Puflene, fondator Puflene Resort din Delta Dunării. Suntem vizitaţi de 22.000 de turişti anual, dar estimăm o înjumătăţire anul acesta, pe fondul pandemiei

Mihai Puflene, fondator Puflene Resort din Delta...

Autor: Alexandra Cepăreanu

07.07.2020, 18:05 1280

♦ Le Franc SRL, societatea care operează Puflene Resort, situat la 500 de metri de Delta Dunării, a încheiat anul 2019 cu afaceri de 8,1 milioane de lei.

Mihai Puflene, proprietar şi asociat unic al complexului turistic Puflene Resort, situat pe malul lacului Muri­ghiol, spune că pe fondul pan­demiei de COVID-19 numărul de turişti ce vor vizita anul acesta resortul va fi de aproximativ 10.000 de persoane, pe jumătate faţă de media anuală.

„Locaţia noastră este vizitată în medie de 22.000 de turişti în fiecare an, însă în acest an cred că acest număr se va raporta la jumătate, deoarece mulţi turişti sunt încă speriaţi şi au anulat rezervările sau nu îşi planifică anul acesta o vacanţă“, a spus pentru ZF Mihai Puflene.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO