Noi investiţii în staţiunea Mamaia: Un fost consilier local a ridicat un hotel de patru stele, Nyota, o investiţie de 7 mil. euro

24 apr 2018 Autor: Mirabela Tiron

Vezi galeria foto Nyota Hotel vinde camera în vârf de sezon cu 300 de euro pe noapte

Hotelul de patru stele Nyota Hotel & Conference Center, cu o capacitate de 73 de spaţii de cazare, a fost deschis sâmbătă în staţiunea Mamaia, în urma unei investiţii de 7 mi­lioane de euro, potrivit oficialilor hotelului.

„Acesta este cel mai nou hotel din Mamaia, care se întinde pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi. Construcţia efectivă a început în 2014, investiţia totală s-a ridicat la 7 milioane de euro. În traducere, numele hotelului înseamnă stea”, a declarat pentru ZF Răzvan Dobre, directorul hotelului. Anterior, el a fost director de vânzări la hotelul de cinci stele Vega din Mamaia.

Noua unitate hotelieră din Mamaia, Nyota, operează un centru de conferinţe, format din trei săli, o parcare proprie şi o piscină, potrivit lui. Tariful pentru o cameră dublă ajunge la circa 1.200 de lei la mijloc de iulie, în perioada 21-22 iulie, arată datele de pe site-ul de rezervări booking.com.

Staţiunea Mamaia este cunoscută pentru tarifele ce concurează chiar şi cu cele ale hotelurilor de pe Riviera franceză.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.04.2018

 
Cuvinte cheie:
hotel
, mamaia
, statiune
, investitii
, investitie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide