Business Travel

Noi investiţii în staţiunea Mamaia: Un fost consilier local a ridicat un hotel de patru stele, Nyota, o investiţie de 7 mil. euro

Nyota Hotel vinde camera în vârf de sezon cu 300 de euro pe noapte

Nyota Hotel vinde camera în vârf de sezon cu 300 de euro pe noapte

Autor: Mirabela Tiron

24.04.2018, 00:05 16527

Hotelul de patru stele Nyota Hotel & Conference Center, cu o capacitate de 73 de spaţii de cazare, a fost deschis sâmbătă în staţiunea Mamaia, în urma unei investiţii de 7 mi­lioane de euro, potrivit oficialilor hotelului.

„Acesta este cel mai nou hotel din Mamaia, care se întinde pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi. Construcţia efectivă a început în 2014, investiţia totală s-a ridicat la 7 milioane de euro. În traducere, numele hotelului înseamnă stea”, a declarat pentru ZF Răzvan Dobre, directorul hotelului. Anterior, el a fost director de vânzări la hotelul de cinci stele Vega din Mamaia.

Noua unitate hotelieră din Mamaia, Nyota, operează un centru de conferinţe, format din trei săli, o parcare proprie şi o piscină, potrivit lui. Tariful pentru o cameră dublă ajunge la circa 1.200 de lei la mijloc de iulie, în perioada 21-22 iulie, arată datele de pe site-ul de rezervări booking.com.

Staţiunea Mamaia este cunoscută pentru tarifele ce concurează chiar şi cu cele ale hotelurilor de pe Riviera franceză.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO