Business Travel

Şeful agenţiei de turism Christian Tour: Cele mai multe pachete pentru Paşte sunt „sold out“

Marius Pandel, CEO al agenţiei de turism Christian Tour

Marius Pandel, CEO al agenţiei de turism Christian Tour

Autor: Mirabela Tiron

06.04.2017, 00:05 547

Marius Pandel, CEO al agenţiei de turism Christian Tour, cel mai mare operator de chartere de pe piaţa locală, spune că în vacanţa de Paşte 1.400-1.500 de turişti români vor pleca în vacanţă cu avionul într-o destinaţie externă prin agenţia pe care o conduce. „În ceea ce priveşte gradele de umplere pe programele de Paşte, acestea depăşesc 95%. Pe cele mai multe dintre pachetele de Paşte suntem sold out încă de acum o lună, două“, a declarat el pentru ZF.

 
Pentru vacanţa de Paşte agenţia de turism începe operarea charterului către insula Creta (Grecia) cu avionul şi către insula Corfu cu autocarul, dar a pus în vânzare şi croaziere all inclusive (pachet complet) pe Marea Mediterană, programe în străinătate către Costa del Sol, Madrid-Barcelona, Sicilia, Napoli-Sorrento, Toscana, dar şi pachete în destinaţii din ţară.
 
„Amatorii de vacanţe în străinătate au ales să petreacă Paştele în destinaţii din Grecia sau din Bulgaria (zona litoralului Mării Negre). Pentru aceste destinaţii au fost introduse deja primele curse charter directe din România, dându-se astfel startul sezonului de anul acesta.“
 
Preţul unei vacanţe în Grecia de Paşte începe de la 350-400 de euro de persoană, cu bilet de avion, cazare şi taxe de aeroport incluse. Pe site-ul agenţiei de turism toate pachetele în Grecia sunt listate ca fiind „sold out“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO