Şeful Invitation România, agenţie care aduce străini în ţară: Am adus aproape 10.000 de turişti străini în vacanţe în ţară în 2017

7 feb 2018 Autor: Mirabela Tiron

Invitation România, una dintre cele mai mari agenţii de incoming de pe plan local, care aduce străini în vacanţe în ţară, a reuşit să îşi crească afacerile cu circa 25% anul trecut faţă de anul anterior, potrivit şefului companiei.

„Anul trecut a fost unul bun pentru noi, am adus 10.000 de turişti străini în vacanţe în România. Afacerile au crescut cu 25%, dar pentru acest an nu mai sunt la fel de optimist. Am fost pe la târgurile de turism, care încep să devină tot mai mici, la Bruxelles de la opt saloane s-a ajuns la trei saloane. Creşte cererea pe individual, turiştii îşi rezervă direct prin sistemele online”, a declarat pentru ZF Gheorghe Fodoreanu, preşedintele companiei. Agenţia de turism a rulat afaceri de 5 milioane de euro în 2016, potrivit datelor oficiale. Compania trimite turişti străini în tururi organizate prin ţară, în Transilvania sau Delta Dunării, dar oferă şi vacanţe personalizate sau de tip city break, potrivit datelor de pe site-ul agenţiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.02.2018

 
Cuvinte cheie:
straini
, romania
, vacanta
, sef
, turisti
, agentie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide