Business Travel

Şeful Sheraton Bucureşti: Am bugetat afaceri mai mari cu 5-10% pe fondul cererii mai mari pentru cazare

Şeful Sheraton Bucureşti: Am bugetat afaceri mai mari cu 5-10% pe fondul cererii mai mari pentru cazare

Daniel Ben-Yehuda, şeful hotelului Sheraton: „Suntem în curs de obţinere a autorizaţiilor de contrucţie atât pentru noile camere cât şi pentru un centru spa. Să sperăm că vom reuşi să demarăm construcţia anul viitor“

Daniel Ben-Yehuda, şeful hote­lu­lui Sheraton din Piaţa Romană, spune că ho­telul a funcţionat anul trecut la un grad mediu de ocupare de 70%, iar anul acesta aş­teaptă ca mai multe camere să fie ocupate, clienţii principali fiind oamenii care vin în inte­res de afaceri în Capitală.

„Am bugetat o creştere a gradului de ocupare pentru acest an şi afaceri mai mari cu 5-10%. Vom creşte un pic şi tariful mediu pe cameră, care s-a situat la circa 100 de euro anul trecut.  Am reuşit să ne apropiem în 2016 de cifra bugetată, de 10 milioane de euro“, a declarat pentru ZF şeful hotelului de cinci stele din Piaţa Romană.

Hotelul de cinci stele Sheraton Bucureşti are 270 de camere, dintre care 27 de apartamente executive şi un apartament prezidenţial. 

Procesul de transformare a clădirii din Piaţa Romană a început în toamna anului 2014, când lanţul hotelier Starwood Hotels & Resorts Worldwide (care deţine brandul Sheraton) a semnat un contract de franciză cu compania Grand Plaza Hotel (ce opera fostul Howard Johnson). Fostul Howard Johnson din Piaţa Romană a fost reno­vat cu 7 milioane de euro. „Cea mai mare parte a clienţilor noştri sunt oameni de afaceri, a început să crească cererea şi din partea turiştilor care vin din vestul Europei pentru city break în Bucureşti.“

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO