Business Travel

Transportul aerian intern dă semne de viaţă: Blue Air reia cursele din Bucureşti către Oradea şi Timişoara şi suplimentează zborurile din Cluj

Transportul aerian intern dă semne de viaţă: Blue Air...

Autor: Andreea Tobias

17.07.2020, 14:55 162

Compania Blue Air introduce în orarul de zbor, începând de vineri, două destinaţii interne noi din Bucureşti către Timişoara şi Oradea şi suplimentează zborurile către şi dinspre Cluj.  

„Pentru a veni în întâmpinarea cererii pasagerilor săi şi a agenţiilor de turism româneşti de a avea conexiuni rapide şi confortabile între regiunile cheie din România, şi în condiţiile unor incertitudini din ce în ce mai mari date de înmulţirea cazurilor de COVID-19 şi de continuarea stării de alertă şi a restricţiilor impuse de diferite state europene, Blue Air reia cursele din Bucureşti către Oradea şi Timişoara şi suplimentează zborurile către toate destinaţiile din România. Excepţie face aeroportul din Bacău, care intră în lucrări de renovare a pistei începând cu data de 15 august; în perioada în care Aeroportul Bacău va fi închis, pasagerii vor fi transferaţi la Suceava”, transmite compania.

De asemenea, Blue Air începe, în acest weekend, campania „Zboară în ţară”, în cadrul căreia pasagerii pot cumpăra bilete pentru toate rutele interne cu preţuri începând de la 9.99 euro.

Campania este valabilă pentru zborurile cu date de călătorie cuprinse între 7 august 2020 şi 27 martie 2021.

Blue Air va opera următoarele rute interne în România:

· Bucureşti – Timişoara: 10 zboruri /săptămâna (ruta nouă)
· Bucureşti – Oradea: 4 zboruri /săptămâna (ruta nouă)
· Bucureşti – Cluj: 5 zboruri /săptămâna (2 zboruri noi)
· Bucureşti – Iaşi: 4 zboruri /săptămâna
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO