Business Travel

Vacanţa şcolară din februarie, noul „revelion“ pentru hotelierii de la munte: tarifele la cazare în Poiana Braşov sunt mai mari şi cu 77% faţă de o perioadă normală

Simona Constantinescu, preşedinte al ANA Hotels

La munte este zăpadă, condiţiile sunt bune pentru practicarea sporturilor de iarnă, deci există cerere pentru camere. Este o practică comercială, când cererea pentru cazare este mai mare, cresc tarifele.

Simona Constantinescu, preşedinte al ANA Hotels La munte este zăpadă, condiţiile sunt bune pentru practicarea sporturilor de iarnă, deci există cerere pentru camere. Este o practică comercială, când cererea pentru cazare este mai mare, cresc tarifele.

Autor: Mirabela Tiron

09.01.2019, 19:00 440

Locurile din Poiana Braşov sunt rezervate deja în proporţie de 70% pentru perioada  vacanţei din februarie, arată datele de pe site-ul de rezervări booking.com.

Vacanţa şcolară intersemestrială din februarie (2-10 februarie) reprezintă noul „revelion“ pentru unii hotelieri din staţiunile montane, care au majorat tarifele chiar şi cu 77% faţă de cele practicate într-o perioadă normală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO