Business Travel

Wizz Air a lansat o rută din Cluj-Napoca către Birmingham, Marea Britanie

Wizz Air a lansat o rută din Cluj-Napoca către Birmingham, Marea Britanie

Autor: Laurentiu Cotu

17.12.2018, 16:41 100

Wizz Air, liderul pieţei aeriene locale, a lansat o nouă destinaţie de la Cluj-Napoca către Birmingham, Marea Britanie, cu o frecvenţă de două zboruri săptămânale, miercuri şi duminică, potrivit unui comunicat de presă al companiei. Wizz Air operează în prezent 35 de zboruri de pe aeroportul din Cluj, în timp ce întreaga reţea locală Wizz Air (zece aeroporturi) este reprezentată de 141 de rute low-cost către 20 de ţări. Wizz Air a ajuns la şapte aeronave la baza din Cluj-Napoca, după ce recent a alocat un nou avion Airbus A320.

’’Cea mai nouă rută face acum legătura între Cluj-Napoca şi Birmingham, un oraş în continuă schimbare din West Midlands, în Anglia. Este o destinaţie perfectă pentru o vacanţă de weekend sau chiar pentru o excursie mai lungă, oferind o cultură vibrantă, cu un centru civic readus la viaţă’’, a spus Tamara Vallois, Wizz Air Head of Communications.

În primele 11 luni ale anului 2018, WIZZ a transportat peste 7,5 milioane de pasageri pe rutele sale către şi dinspre România, ceea ce reprezintă o creştere de 13%, de la an la an. Alocarea unei noi aeronave pe aeroportul din Cluj face ca numărul flotei din România să ajungă la 25 de aparate de zbor, iar numărul angajaţilor la mai mult de 1.000 de persoane, potrivit unor informaţii anterioare.

 
 
 
 
AFACERI DE LA ZERO