Catalogul francizelor din Romania 2014

Catalogul francizelor realizat de Ziarul Financiar vrea sa aduca in atentie o piata de peste 1,6 mld. euro, care cuprinde sute de afaceri si mii de unitati despre care insa nu se cunosc foarte multe informatii.

Acest catalog, realizat de Ziarul Financiar si aflat la prima editie, este astfel o radiografie in care prezentam date statistice, scoatem la lumina povesti de business nespuse si oferim antreprenorilor in cautare de investitii idei de business.

Catalogul vrea sa fie un punct de pornire in explorarea acestei piete atat pentru proprietarii de businessuri care cauta inspiratie pentru expansiunea viitoare, cat si pentru antreprenorii care vor sa faca primii pasi in business insa nu vor sa o ia de la zero, ci vor sa dezvolte un brand deja existent, care se bucura de un capital de imagine si de o baza de clienti fideli.

Acest catalog dezvaluie cele peste 330 de concepte de franciza existente astazi in Romania si prezinta mai pe larg peste 140 de povesti de business care isi scriu istoria si isi expun planurile de viitor.
 

Catalog realizat in parteneriat cu Inventure Franchise Consulting.
 
Descarca gratuit catalogul Francizelor din Romania. CLICK AICI

 

AFACERI DE LA ZERO