CM 2010

Programul optimilor de finală ale Cupei Mondiale

26.06.2010, 10:54 15

Cele opt meciuri din optimile de finală ale Cupei Mondiale aufost stabilite în urma încheierii partidelor din cele opt grupe alecompetiţiei din Africa de Sud.

Mexic, care a terminat grupa A pe locul doi, va juca în companiaArgentinei, câştigătoarea grupei B, duminică, de la ora 21.30, laJohannesburg.

Coreea de Sud, ocupanta locului doi în grupa B, va întâlniUruguay, câştigătoarea grupei A, sâmbătă, de la ora 17.00, la PortElizabeth.

SUA, care a încheiat pe primul loc în grupa C, va întâlni Ghana,ocupanta poziţiei secunde în grupa D, sâmbătă, de la ora 21.30, laRustenburg.

Germania, ocupanta locului întâi în grupa D, va întâlnireprezentativa Angliei, locul doi în grupa C, duminică, de la ora17.00, la Bloemfentein.

Olanda, care a încheiat grupa E pe primul loc, va întâlnireprezentativa Slovaciei, locul doi în grupa F, luni, la ora 17.00,la Durban.

Paraguay, ocupanta locului întâi în grupa F, va juca în companiaJaponiei, clasată a doua în grupa E, marţi, la ora 17.00, laPretoria.

Brazilia, care a încheiat grupa G pe primul loc, va întâlnireprezentativa statului Chile, locul doi în grupa H, luni, la ora21.30, la Johannesburg.

Spania, ocupanta locului întâi în grupa H, va juca în companiaPortugaliei, clasată a doua în grupa G, marţi, la ora 21.30, laCape Town.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO