Companii

10:47. Turiştii din autocarul care s-a răsturnat în Muntenegru plătiseră cel puţin 390 de euro pe circuitul turistic

Foto: www.rtcg.me

Foto: www.rtcg.me

Autor: Mirabela Tiron

24.06.2013, 10:47 761

Pasagerii aflaţi în autocarul care s-a răsturnat în Muntengru se aflau într-un circuit cultural, ce includea opt nopţi de cazare. Preţul acestui pachet de vacanţă începea de la 389 de euro, cu loc de cazare într-o cameră dublă, potrivit datelor de pe site-ul agenţiei Mareea, organizatoarea acestui circuit.

Pe site-ul agenţiei, oferta era prezentată astfel: Circuit autocar Muntenegru –Budva. Preţul include transport cu autocar modern, clasificat minim două stele, opt nopţi de cazare cu mic dejun în hotelurid e două şi trei stele, şase cine, vizite cuprinse în program, ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu (însoţitorul nu are dreptul de-a oferi explicaţii la obiectivele turistice din străinătate). Preţul nu include asigurări (medicală şi storno), intrările la obiective şi serviciile de ghizi locali, excursiile şi vizitele opţionale (minim 30 de participanţi), Cetinje (10 euro/persoană), croazieră în golful Boka (35 euro/persoană).

Aşezarea în autocar s-a făcut strict în ordinea înscrierilor, potrivit datelor de pe site-ul Mareea Comtur.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO