Companii

12 ani de afaceri în Business MAGAZIN

12 ani de afaceri în Business MAGAZIN

Autor: Ioana Mihai-Andrei

10.10.2016, 00:07 162

Săptămânalul Business MAGAZIN a împlinit doisprezece ani de existenţă (vârsta medie a unei firme din România este de 7 ani), iar în noul număr face o trecere în revistă a unora dintre cele mai importante coperţi pe care le-a scos pe piaţă de-a lungul anilor, precum şi a antre­pre­norilor şi a executivilor care au fost în paginile revistei.

În miile de articole pe care le-a prezentat de-a lun­gul timpului, veţi regăsi câte­va dintre ideile, oame­nii, de­cla­raţiile mar­can­te şi eve­ni­men­tele sur­prinse de-a lun­gul anilor.

Primul număr din re­vis­tă - 5 octombrie 2004 - a avut ca temă „Cât costă Ro­mâ­nia?“, cel puţin cât re­zulta atunci din actele contabile ale statului şi firmelor.

Un alt articol pe care Business MAGAZIN  l-a propus cititorilor a fost: „Mai are România clasă de mijloc?“. După anii de criză.

Sunt companii româneşti care au aniversat 200 sau 100 de ani. Prin comparaţie, cei 12 ani de BUSINESS MAGAZIN pot părea puţini, dar pe o piaţă a media în violentă transformare din 2007 încoace, sunt mulţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO