Companii

12 startup-uri fintech vor fi selectate pentru a cincea rundă a programului Techcelerator şi pot primi finanţări de maxim 200.000 euro la final

12 startup-uri fintech vor fi selectate pentru a cincea...

Autor: Roxana Rosu

08.09.2020, 13:20 242
Un număr de 12 startup-uri din zona fintech vor fi selectate pentru cea de-a cincea rundă de finanţate derulată prin programul Techcelerator şi pot primi la final până la 200.000 euro pentru dezvoltarea afacerii, de la partenerii de investiţii GapMinder VC, TechAngels, SeedBlink şi de la alţi investitori regionali.

Firmele interesate se pot înscrie până la 1 octombrie, programul NEXT FinTech fiind derulat atât online, cât şi offline

Programul de accelerare va include patru module de mentorat intensiv: vânzări & matchmaking cu instituţii financiare din regiune, marketing de produs, strategii de tranziţie către piaţa internaţională şi pregătirea pentru atragerea de investiţii.

Până la sfârşitul programului, în funcţie de progresele înregistrate, startup-urile sunt eligibile să primească până la 200.000 de euro din partea partenerilor de investiţii GapMinder VC, TechAngels, SeedBlink şi a altor investitori regionali.

Programul este organizat cu sprijnul Fondului European pentru Europa de Sud-Est din Luxemburg şi are ca parteneri GapMinder VC, Google pentru Startups, Seedblink, TechAngels, Asociaţia RoFintech şi Stripe.

„Suntem încântaţi să susţinem dezvoltarea în continuare a ecosistemului antreprenorial din România, o ţară plină de startup-uri talentate. Techcelerator este un partener local cu experienţă în căutarea şi promovarea de noi idei de afaceri de impact şi, împreună, aşteptăm cu nerăbdare să luăm parte la apariţia următoarei generaţii de experţi Fintech din România - <<NEXT Fintech>> powered by EFSE”, spune Markus Aschendorf, preşedintele Facilităţii de Dezvoltare EFSE.

Techcelerator vizează companiile Fintech aflate în faza Minimum Viable Product (MVP) sau în cea de testare Beta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO