Companii

A făcut primul mall din Bucureşti, acum pune umărul la viitoarea "Băneasa" a Braşovului

A făcut primul mall din Bucureşti, acum pune umărul la...

Autor: Cristi Moga

04.04.2013, 18:07 2273

Ali Ergun Ergen, manager care a fost implicat în dezvoltarea şi administrarea a trei din primele patru malluri construite în Bucureşti, şi anume Bucureşti Mall, Plaza România şi Băneasa Shopping City, a devenit consultant pentru proiectul Coresi dezvoltat de grupul Immochan la Braşov, pe platforma Tractorul, după ce şi-a încheiat recent cel de-al doilea mandat la conducerea Anchor Grup.

Ergun Ergen se va implica astfel într-un proiect care prin dimensiune şi mix de clădiri are potenţialul de a deveni pentru Braşov echivalentul dezvoltării realizate de Gabriel Popoviciu în nordul Capitalei - ansamblul Băneasa - în care managerul turc a gestionat zona comercială, cea mai mare de acest gen din ţară. „În termeni de dimensiune, proiect şi poziţionare proiectul din Braşov are un potenţial comparabil cu dezvoltarea din Băneasa, dar planificarea trebuie realizată atent încă de la început pentru a nu-ţi arde degetele pe parcurs“, a declarat pentru ZF Ali Ergun Ergen.

 

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO