Companii

A investit 15.000 € într-o firmă de transport rutier şi vrea să ajungă la un parc auto de 15 maşini

A investit 15.000 € într-o firmă de transport rutier...

Autor: Corina Mirea

09.03.2014, 15:32 2183
Roxana Petrescu, 25 de ani, o absolventă de Management la Academia de Studii Economice din Bucureşti, a decis în urmă cu aproape un an să îşi deschidă o firmă de transport rutier de persoane. Tânăra a investit circa 15.000 de euro în acest business, iar după nouă luni de la înfiinţare firma a ajuns la venituri de aproape 4.500 de euro.
 
În prezent, FMB EuroTrans oferă servicii de închiriere a unui microbuz cu şapte locuri pentru companii care asigură transportul angajaţilor din provincie în Capitală şi pentru grădiniţe.
 
„Am identificat nevoia existentă şi a apărut oportunitatea pentru prima maşină, iar de aici lucrurile s-au legat. Am fost şi angajată înainte şi sigur că a fi antreprenor în­seam­nă o ieşire din zona de confort pentru că ai res­ponsabilităţi mult mai mari. Dar asta nu în­seam­nă că m-aş mai întoarce într-o companie ca angajat, chiar dacă s-ar întâmpla să nu meargă această afacere, pentru că oricând aş putea începe altceva“, spune Roxana Petrescu.
 
Ea este şi cofondatoare a unui alt start-up – ABC Antreprenori, o platformă online menită să promoveze poveştile altor tineri care au început afaceri „de la zero“.
 

Citiţi mai multe detalii aici

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.03.2014

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO