A investit 70.000 de euro din fonduri europene pentru a produce textile de casă „made in Romania“

Secțiune susținută de Medlife Logo

8 nov 2017 Autor: Georgiana Mihalache

Simona Văleanu, 38 de ani, a deschis propriul business de producţie de articole din materiale textile, de la  feţe de pernă până la cearşafuri şi huse de pilotă, după ce timp de zece ani a lucrat în domeniul financiar-bancar. Antreprenoarea a accesat fonduri europene în valoare de 70.000 de euro pentru a deschide în urmă cu o lună afacerea Greige.

„Mi-aş dori să se promoveze mai mult produsele în România, ne-am dorit să producem aici, nu să facem co­merţ. Noi producem în Baloteşti, avem un spaţiu închiriat cu doi angajaţi. Materia primă o luăm şi din ţară, şi din străinătate. Furnizorii de materiale cu care lucrez au experienţă în producţia de ţesături pentru textile de casă de peste 90 de ani şi vând cu preponderenţă în pieţele din Europa de Vest şi de Nord“, a spus pentru ZF Simona Văleanu.

Ea a adăugat că vrea să intre cu produsele sale şi pe rafturile marilor retaileri şi să trimită produsele şi la ex­port, însă aşteaptă să vadă primele rezultate şi, în funcţie de cum va evolua businessul, să decidă care vor fi ur­mătorii paşi în afacere.

Simona Văleanu vrea să facă parteneriate cu eMAG, Made Romania, să participe la târguri pentru a creşte vizibilitatea businessului şi a menţionat că în funcţie de cum se dezvoltă afacerea, se gândeşte să deschidă şi magazine fizice.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.11.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
antreprenor
, fonduri europene
, textile
, made in romania
, Simona Văleanu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide