Companii

A moştenit pasiunea pentru decoraţiuni din lemn de la tatăl său şi a investit 5.000 de euro în propriul atelier

Liliana Stoica realizează în atelierul Deco-Box ceasuri, tablouri tridimensioanale şi alte mici obiecte de decor.

Liliana Stoica realizează în atelierul Deco-Box ceasuri, tablouri tridimensioanale şi alte mici obiecte de decor.

Autor: Roana Rotaru

04.10.2017, 17:54 923

Liliana Stoica, 35 ani, şi-a părăsit în 2013 jobul din industria de telecomunicaţii pentru a-şi deschide propriul atelier de obiecte de decor din lemn, un atelier în care produce, alături de tatăl său, Gheorghe Stoica, ceasuri, tablouri tridimen­sionale şi alte mici obiecte de decor sub brandul Deco-Box.

„Investiţia iniţială a fost de 5.000-6.000 de euro, bani care au mers spre închirierea unui spaţiu şi achziţia de echipament precum circular bazic pentru şlefuit, bormaşină şi alte produse. Lucrez împreună cu tatăl meu, fost sculptor care s-a îndreptat spre industrializare şi care mi-a transmis iubirea pentru lemn şi a contribuit la recondiţionarea castelelor Peleş, Pelişor şi a Palatului Mogoşoaia. În primul an, însă, am adus bani de acasă în fiecare lună ca să susţin proiectul, iar cheltuielile au ajuns la circa 15.000 euro“, povesteşte Liliana Stoica, acţionar ma­joritar şi admi­nistrator al com­pa­niei Deco-Box In­ternational cu sediul în Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO