Companii

A plecat la concurenţă. Sorin Miron, fostul CEO al producătorului de BCA Somaco, a preluat aceeaşi funcţie la competitorii de la Prefab

Sorin Miron este absolvent al Liceului Tudor Vianu din Bucureşti, al Academiei de Studii Economice şi al Universităţii Orléans din Franţa.

Sorin Miron este absolvent al Liceului Tudor Vianu din Bucureşti, al Academiei de Studii Economice şi al Universităţii Orléans din Franţa.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

01.06.2023, 09:00 1203

♦ Sorin Miron a condus compania Somaco Grup Prefabricate timp de şapte ani. El a fost înlocuit de Gabriel Ristoiu.

Sorin Miron, fostul CEO al producătorului de BCA Somaco Grup Prefabricate, a preluat, pe finalul anului 2022 funcţia de director general al companiei Prefab, cu activitate pe aceeaşi piaţă, potrivit informaţiilor actuali­zate de pe profilul său de LinkedIn, dar şi datelor din raportul financiar al Prefab aferent anului 2022. Noul rol a fost preluat pe data de 10 octombrie 2022, con­form raportului Prefab.

Sorin Miron este ab­solvent al Liceului Tudor Vianu din Bucureşti, al Academiei de Studii Eco­nomice şi al Universităţii Orléans din Franţa, con­form profilului său de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn. Şi-a în­ceput cariera la Dacia, ulte­rior a trecut la Michelin, iar în 2009 a ajuns la Somaco, firmă care a intrat în porto­foliul elveţienilor de la Holcim în anul 2019.

În august 2022, Somaco Grup Prefabricate, com­pania prin care este operat businessul din construcţii Somaco, deţinut de elveţienii de la Holcim, a anunţat că l-a adus la conducere pe Gabriel Ristoiu. El a preluat funcţia de director general de la Sorin Miron, care a condus com­pania timp de şapte ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO