Companii

Aaylex Group, producătorul CocoRico, l-a readus în business pe Virgil Ciauşoiu în funcţia de director comercial după o despărţire de şapte ani

Aaylex Group, producătorul CocoRico, l-a readus în...

Autor: Florentina Niţu

10.08.2021, 11:20 700

♦ Înainte să revină la Aaylex, executivul a ocupat funcţia de director de dezvoltare de proiecte în cadrul Vitall, fosta firmă Fermele Crevedia.

Virgil Ciauşoiu, unul dintre profesioniştii din sectorul cărnii de pasăre, în care activează de peste 20 de ani, a fost numit director comercial al grupului Aaylex, unul dintre cei mai mari producători de carne de pasăre, cu afaceri de peste 650 de milioane de lei în 2020, potrivit informaţiilor publicate de executiv pe LinkedIn, reţea de socializare pentru mediul de business. ZF a întrebat reprezentanţii Aaylex pe cine înlocuieşte Ciauşoiu, însă nu a primit un răspuns până la finalul ediţiei.

Grupul de firme Aaylex, deţinut majoritar de antrepre­norul Bogdan Stanca, unul dintre cei mai mari jucători din industria cărnii de pasăre, produsele CocoRico fiind desti­nate 70% consumului intern şi 30% exportului în ţări din Europa. Grupul are în prezent un număr total de peste 2.000 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO