Companii

Accor are în plan depăşirea numărului de 1.000 de angajaţi până la finalul anului

Felicia Dincă, talent & culture manager în cadrul Accor România şi sud-estul Europei

Felicia Dincă, talent & culture manager în cadrul Accor România şi sud-estul Europei

Autor: Miruna Diaconu

15.06.2022, 00:07 831

Grupul hotelier Accor plănuieşte depăşirea pragului de 1.000 de angajaţi până la sfârşitul acestui an, în prezent având 950 de salariaţi.  Deschdierile hotelurilor ibis Styles Bucharest Airport si Mercure Conacul Cozieni Retreat Resort and MICE  vor necesita recrutarea a peste 100 de oameni.

Planul Accor este de a angaja 600 de persoane până în 2025 pentru a susţine deschiderea şi operarea a 14 hoteluri.

„Noua generaţie vrea cât mai multe experienţe şi cât mai multe opţiuni pentru a avea de unde alege. Noi le oferim astfel de şanse, avem mulţi colegi care sunt de foarte mulţi ani în Accor şi au început  pe post de menajeră şi au ajuns şef de tură la recepţie sau care au început la recepţie şi acum lucrează în departamentul de vânzări”, spune Felicia Dincă, talent & culture manager în cadrul Accor România şi sud-estul Europei.

Strategia de recrutare a Accor este de a găsi oameni pe anumite posturi intern, iar acolo unde aceste promovări nu sunt posibile fie se uită la a recruta din piaţă, mai ales pe partea de management, unde nu există poziţii de entry-level, fie aleg să angajeze oameni la început de drum, acolo unde poziţiile permit acest lucru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO