Companii

Accor pariază pe Bucureşti cu primul hotel Novotel Living din Europa de Est, un concept cu şedere îndelungată: „Este un aparthotel, se vor putea închiria camere pe termen scurt, mediu şi lung“. Hotelul va fi poziţionat vizavi de Băneasa Shopping City şi va avea 150 de camere care au la bază conceptul de şedere prelungită. Hotelul va fi deschis în 2023

Conceptul se va baza pe trei tipuri de şedere şi anume scurtă, medie şi îndelungată, pentru a optimiza veniturile şi randamentul investiţiei.

Conceptul se va baza pe trei tipuri de şedere şi anume scurtă, medie şi îndelungată, pentru a optimiza veniturile şi randamentul investiţiei.

Autor: Miruna Diaconu

26.05.2021, 00:05 1005

Compania ASIC, un dezvoltator imobiliar controlat de Ion Cătuţoiu împreună cu Andrei Stanciu, CEO al Somet Group, o companie de construcţii, va opera un hotel sub un brand din portofoliul Accor. Hotelul va fi afiliat brandului Novotel Living şi va fi primul de acest fel care va fi deschis în Europa de Est. Hotelul urmează să se deschidă în trimestrul al treilea din 2023 şi va avea 150 de camere destinate şederilor pe termen lung.

„Am semnat de mult colaborarea, acum îl avem şi autorizat. Noi ne vom ocupa de operarea businessului, iar partenerul meu de dezvoltarea construcţiei. Pentru noi a fost cel mai bun parteneriat de operare, cel cu Accor am vorbit cu toţi operatorii internaţionali şi am ales Accor. Ne vom încadra în termen. Conceptul de şedere îndelungată este ceva la care lucrăm de şapte ani şi avem deja doi ani de când îl avem în autorizaţie. Este un aparthotel, se vor putea închiria camere pe termen scurt, mediu şi lung. Cred că acesta este viitorul”, spune Ion Cătuţoiu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO