Companii

Achilleas Kanaris, CEO al Vodafone România: România are forţă de muncă bine pregătită, poziţie geografică unică şi resurse naturale semnificative. Acestea vor fi definitorii în a contura drumul României în 2022

Cum arată estimările pentru economie şi pentru politicile fiscal-bugetare în 2022, un proiect editorial al ZF susţinut de PwC

09.12.2021, 00:04 124

Anul 2020 ar fi trebuit să fie un an care să facă trecerea spre normalitate după criza adusă de pandemia de COVID-19, însă el se conturează a fi încă un an de incertitudine şi de impredictibilitate la nivel global.

România nu face excepţie de la acest scenariu, deşi sunt multe motive care să ne facă să fim optimişti, dar şi la fel de multe pentru a fi rezervaţi.

Avem pe de-o parte criza energiei, presiunea inflaţionistă şi lockdown-urile prelungite, care vor pune presiune pe economia locală. Pe de altă parte, fondurile pentru revenire economică, explozia investiţiilor în tehnologie şi oportunităţile geopolitice reprezintă oportunităţi de creştere. Astfel, va fi un an impredictibil, în permanentă mişcare, cu multe schimbări.

România este binecuvântată cu forţă de muncă bine pregătită, cu o poziţie geografică unică şi cu resurse naturale semnificative. Acestea sunt toate active fantastice care se vor dovedi a fi definitorii în a contura drumul României în 2022.

În ceea ce priveşte industria telecom, ne aşteptăm la un nou an de schimbare, competiţie extremă şi decizii importante care vor defini viitorul domeniului.

 




 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO