Achiziţia Polisano se vede în rezultatele MedLife. Afaceri de aproape 200 milioane de lei în T1

16 mai 2018 Autor: Mirabela Tiron

MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, a finalizat cu o  cifră de  afaceri consolidată pro-forma în valoare de 196,8 milioane lei în primul trimestru din acest an, în creştere cu 34% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Clinicile şi spitalele au cea mai mare pondere în cifra de afaceri anunţată, 29,4%, respectiv 21,6%, urmate de divizia corporate şi laboratoare, cu 20,2% şi 17,8%. Această structură include şi achiziţia Polisano. Rezultatele obţinute sunt în linie cu estimările iniţiale, potrivit reprezentanţilor companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.05.2018

 
Cuvinte cheie:
medlife
, achizitie
, afaceri
, rezultate
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide