Companii

Acţionarii A&D Pharma accelerează dezvoltarea reţelei Punkt

Acţionarii A&D Pharma accelerează dezvoltarea reţelei...

Autor: Ioana David

08.04.2015, 00:07 1491

Reţeaua de farmacii Punkt, un business demarat la finalul anului 2014 de acţionarii A&D Pharma, cel mai mare grup din piaţa locală de medicamente, a ajuns la peste 10 unităţi în Capitală, situate în cartierele aglomerate precum Militari, Obor, Crângaşi sau Berceni.

O parte dintre noile farmacii Punkt, care se poziţionează pe segmentul low-cost, au fost deschise în locul în care în trecut funcţionau farmacii Sensiblu, primul brand din retail al grupului A&D Pharma.  În 2014, la 17 ani de când au lansat prima farmacie sub brandul Sensiblu, acţionarii A&D Pharma au decis să vină cu un al doilea brand, pe care să-l poziţioneze pe segmentul low-cost de preţ.

Reprezentanţii A&D Pharma nu au făcut niciun comentariu până la închiderea ediţiei pe marginea întrebărilor ZF. Farmaciile Punkt sunt operate de firma AA Farma Leader, deţinută de Sensiblu în proporţie de 99,9%.

Punkt s-a înfipt astfel în retailul farma din Capitală, o piaţă în care funcţionează aproape 1.000 de farmacii şi în care concurenţa este extrem de puternică, mai ales în zonele aglomerate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO