Companii

Actionarii J'Info Tours, 4 mil. euro in real estate

14.12.2007, 17:37 28

Agentia de turism J'Info Tours estimeaza o cifra de afaceri de 35 mil. euro in 2008, in crestere cu 35% fata de nivelul din acest an.
J'Info Tours a investit un milion de euro in acest an pentru achizitionarea si amenajarea pensiunii agroturistice Casa Valea Argintilor, din regiunea Bran, intregul portofoliu imobiliar al companiei ajungand la 4 milioane de euro. J'Info Tours mai detine proprietati imobiliare si o vila de vacanta situata pe malul lacului Snagov, precum si cateva apartamente de lux situate in centrul Capitalei, toate aceste proprietati fiind destinate inchirierilor, potrivit datelor agentiei de turism.
De asemenea, compania intentioneaza ca anul viitor sa inceapa construirea unui hotel in nordul Bucurestiului. Detaliile referitoare la valoarea investitiei, capacitatea de cazare sau data de finalizare a proiectului nu au fost insa facute publice de reprezentantii J'info Tours.
Pentru 2008, compania intentioneaza sa introduca alte destinatii estivale catre Malaga, Mikonos, Kos, Corfu si Santorini. Toate cursele charter catre aceste destinatii sunt efectuate in parteneriat direct cu compania aeriana britanica low cost Easy Jet. Odata cu integrarea in Uniunea Europeana si ponderea turismului de afaceri in businessul companiei s-a majorat cu 40% fata de anul trecut, in timp ce numarul de parteneri a crescut cu 60% fata de 2006.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO