Companii

Acţionarii Promed System au cumpărat cu 3 mil. euro un spital privat din zona Militari din Capitală

Acţionarii Promed System au cumpărat cu 3 mil. euro un...

Autor: Mirabela Tiron, Sorin Pâslaru

12.12.2016, 00:03 734

Acţionarii clinicii Promed System, care operează spi­ta­lul Wellborn din Capitală, specializat pe fertilizare in vitro, au preluat cu 3 milioane de euro un spital privat (Dynamic Me­dical), construit pe 2.500 de metri pătraţi şi cu trei etaje din car­tierul Militari din Capitală de la un investitor român, potrivit oficialilor Promed.

„Vom investi 2 milioane de euro în dezvoltarea spitalului Dynamic Medical. Facem  achiziţii pe nişe ultraspecializate, nu vrem să intrăm în concurenţă cu spitalele de stat. Mai pur­tăm discuţii pentru preluarea unei clinici de oftalmologie“, a de­clarat pentru ZF Silviu Predoi, directorul general al Promed System.

Datele de la Ministerul de Finanţe arată că firma Dyna­mic Medical (controlată de Ivan Constantin şi Ivan Ştefan, po­trivit Registrului Comerţului) avea anul trecut afaceri de circa 1,3 milioane de lei şi 32 de angajaţi. Spitalul a fost con­struit în perioada 2011-2013 şi oferă consultaţii şi intervenţii chi­rurgicale pe ortopedie, cardiologie, recuperare medicală, chi­rurgie laparascopică, imagistică, reumatologie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO