Companii

Acţionarii Secom fac primii paşi în vestul ţării cu un magazin la Timişoara

Acţionarii Secom fac primii paşi în vestul ţării cu...

Autor: Corina Mirea

04.04.2016, 12:07 863

Secom, importator de suplimente alimentare controlat de antreprenorii Lucia şi Andrei Costea, a deschis un magazin propriu la Timişoara, după o investiţie de 40.000 de euro. Magazinul, operaţional din data de 4 aprilie 2016, este prima unitate deschisă de Secom în 2016 şi primul din regiunea de vest a ţării al companiei, reţeaua proprie ajungând la nouă puncte de vânzare. Acesta este situat în Piaţa Huniade nr. 3 (lângă Opera Română din Timişoara) şi are o suprafaţă de 70 de metri pătraţi, unde familia Costea a plasat peste 250 de suplimente alimentare şi 35 de fito-dermatocosmetice.

“Reţeaua de retail Secom reprezintă o interfaţă dintre companie şi consumator, fiind totodată un răspuns la nevoia de a crea o cultură de administrare a suplimentelor alimentare, în condiţiile în care domeniul este puţin înţeles, iar românii au tendinţa de a se automedica”, susţine Lucia Costea, actual managing partner al Secom.

Lansată în urmă cu trei ani (aprilie 2013), reţeaua de retail Secom cuprinde nouă magazine în Bucureşti, Bacău, Braşov, Iaşi, Ploieşti şi Timişoara. Obiectivul companiei este ca în următorii zece ani să deţină câte un magazin Secom în fiecare oraş mare din România, ţinta fiind de 50 de puncte de vânzare.

Bazele Secom au fost puse de părinţii lui Andrei Costea în 1991 şi după ce a trecut prin mai multe etape, în care a fost magazin naturist, apoi un mini-centru de consultanţă de profil, în 2004 compania a început să ia forma de astăzi, importând primele suplimente alimentare naturale din SUA. Compania plasează produsele în peste 7.000 de puncte de vânzare şi are în prezent 150 de angajaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO