Companii

Acţionarii Soceram caută împrumuturi de 20 mil. euro şi vor să acceseze fonduri nerambursabile

Acţionarii Soceram caută împrumuturi de 20 mil. euro...

Autor: Ioan Dornescu

08.07.2014, 00:00 238

Acţionarii Soceram au decis contractarea de către companie în perioada mai 2014 - aprilie 2015 a unor credite de lucru, de investiţii sau pentru descoperire de cont, scrisori de garanţie bancară, acreditive sau operaţiuni de leasing, în valoare totală de maxim 20 milioane euro sau echivalent în lei.

Totodată, Consiliul de Administraţie a fost împuternicit să aprobe proiectele pentru care se vor accesa fonduri nerambursabile şi sumele necesare cofinanţării acestora.

Soceram are o experienţă de peste 40 ani în producţia de materiale de construcţii, portofoliul companiei cuprinzând BCA, cărămizi, adezivi, mortare sau profile.

Afacerile companiei au crescut anul trecut de la 101,4 milioane lei la 120,9 milioane lei, în vreme ce pierderile s-au redus de la 20,1 milioane lei la 15,3 milioane lei.

Producătorul de materiale de construcţii este controlat de două persoane fizice - Mihai Anastasescu şi Emil Mihai Tufan - prin Metaleuroest Câmpina.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO