Companii

Active ale fostei fabrici de pâine Titan au fost cumpărate de proprietarul Casa Brutarilor

Active ale fostei fabrici de pâine Titan au fost...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

13.12.2016, 00:07 2462

Bake Expert, compania care a cumpărat de la grupul austriac GoodMills reţeaua de magazine Casa Brutarilor şi Belforno Fresh, a preluat şi secţia de specialităţi de pâine din fosta fabrică Titan din Pantelimon deţinută de grupul austriac şi a mutat liniile de producţie într-o unitate din sudul Capitalei. Totodată, compania a preluat şi o parte din angajaţii fostei fabrici Titan.

GoodMills a anunţat recent că închide fosta fabrică Titan şi că se concentrează pe activităţile de morărit, după ce a vândut şi fabrica de chifle.

„Finalizarea procesului de relocare (a liniilor de pro­ducţie - n.red.) se va face pe 15 decembrie. Procesul a durat două luni luni. (...) Până acum au fost preluaţi 41 de angajaţi din Titan, şi, probabil în sincronizare cu închiderea activităţii din fabrica Titan vom mai prelua încă 20-30 de persoane“, a declarat Dragoş Şerb, administrator şi pro­prietar al Bake Expert. Toată gama de specialităţi fabricate de Titan vor putea fi produse în noua locaţie din sudul Capitalei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO