Companii

Adama, unul dintre cei mai mari distribuitori de pesticide, erbicide şi fungicide, vrea să-şi mărească cu 7% portofoliul de produse până în 2030. Gabriela Vila, director general, Adama: „Investiţiile continuă în ton cu legislaţia tot mai restrictivă, mai ales în Europa, însă ritmul de apariţie a substanţelor active este foarte scăzut“

Adama, unul dintre cei mai mari distribuitori de...

Autor: Alexandra Matei

27.03.2023, 16:30 88

Adama, unul dintre cei mai im­portanţi comercianţi locali de materii prime agricole destinate protejării recoltei, cum ar fi ierbicide, pesticide sau fungicide, îşi propune să îşi mărească portofoliul până în 2030 cu 7%, ajungând la 320 de produse. A­cestea, spune Adrian Cosor, director de marketing al companiei, vor acoperi toate culturile, şi în principal culturile mari, cum ar fi cerealele, floarea-soarelui sau rapiţa.

„Portofoliul Adama acoperă toa­te problemele şi nevoile fermierilor pentru culturile de câmp şi culturile horticule. Printre cele mai cunoscute branduri sunt Trinity, Sultan sau Agil. Anul acesta intră în portofoliul nos­tru patru noi produse - Merkur, Saltus, Ormet şi Exel Grow. Targetul nostru este ca până în 2030 să adău­găm în portofoliu peste 20 de produ­se, care vor acoperi toate culturile, şi în principal culturile mari, cum ar fi cerealele, floarea-soarelui sau rapi­ţa“, a detaliat Adrian Cosor, director de marketing al Adama, în timpul unei conferinţe de presă.

Adama are un portofoliu hibrid de produse, precizează Gabriela Vila, director general al companiei, iar investiţiile continuă pentru că legislaţia este tot mai restrictivă, mai ales în Europa, astfel că ritmul de apariţie a substanţelor active este foarte scăzut. Compania deţine centre de excelenţă în Israel şi China, acolo unde se formulează produsele pe care le comercializează.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO