Companii

Adecco: O infrastructură IT&C bună şi persoane pregătite digital, şansa de a combate orice perturbări pe piaţa muncii. În România, 6% dintre companii au oferit traininguri companiilor pentru a îşi dezvolta abilităţile digitale

Adecco: O infrastructură IT&C bună şi persoane...

Autor: Ramona Cornea

06.01.2021, 14:00 114

O infrastructură IT&C bună şi angajaţi bine pregătiţi în ceea ce priveşte tehnologiile digitale reprezintă combinaţia perfectă pentru a combate orice perturbări viitoare pe pieţele muncii, conform raportului Adecco Inovantage  Reading the workforce DNA.

Ţările cu infrastructuri digitale funcţionale atât în mediul public, cât şi cel privat, dar şi o forţă de muncă bine pregătită la nivel tehnic, au avut mai mult succes în adaptarea la condiţiile stricte ale restricţiilor de mobilitate iniţiale, transmite Adecco.

Din perspectiva modului în care economiile gestionează aspecte legate de ocuparea forţei de muncă, productivitate şi îmbunătăţire prin tehnologie, cele mai mari lipsuri au fost observate în România, Serbia, Tunisia, Ungaria şi Bulgaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO