Companii

Adrian Aleman, un fost director de expansiune al Lidl, conduce dezvoltarea polonezilor de la Scallier care merg în oraşe mici şi medii cu brandul de retail Funshop Park

Adrian Aleman, un fost director de expansiune al Lidl, conduce dezvoltarea polonezilor de la Scallier care merg în oraşe mici şi medii cu brandul de retail Funshop Park

Adrian Aleman, director de dezvoltare pentru Scallier Romania: Conceptul introdus de Scallier pe piaţa românească presupune integrarea unor spaţii moderne care să deservească o gamă variată de clienţi.

Autor: Bogdan Alecu

21.07.2021, 11:30 554

♦ Scallier a preluat recent un proiect în Timişoara şi are în plan să ajungă până în 2022 la 6 parcuri de retail, în Timişoara, Focşani, Roşiori de Vede, Hunedoara, Vaslui şi Turda.

Extinderea grupului polonez Scallier pe piaţa locală este coordonată de Adrian Aleman, din funcţia de director de dezvoltare începând cu august 2019. Anterior, el a deţinut funcţia de director regional de expansiune pentru Lidl România, companie în cadrul căreia a lucrat aproape 15 ani.

„Experienţa sa vine din cariera în cadrul unei companii de retail cu una dintre cele mai mari creşteri de pe piaţă. El selectează cele mai bune loturi de teren pentru construcţie, este un expert în negocieri şi gestionează fiecare aspect al construcţiei clădirii şi livrează cele mai bune spaţii de retail“, scriu cei de la Scallier în prezentarea sa.

Scallier a anunţat în 2020 că dezvoltă un nou lanţ de parcuri de retail în oraşe de dimensiuni mici şi medii sub brandul Funshop Park. Până în 2022 sunt programate a fi deschise şase astfel de centre cu o suprafaţă de 40.000 mp.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO