Companii

Adrian Butuc, CEO al Bico industries: Am intuit că va creşte exportul şi am achiziţionat un partener din Republica Moldova, această achiziţie ne-a propulsat direct în top 5 producători la nivel european

Adrian Butuc, CEO al Bico industries: Retehnologizarea şi digitalizarea sunt un „must“ în construcţii dar importantă este şi creşterea competenţelor resurselor umane.

Adrian Butuc, CEO al Bico industries: Retehnologizarea şi digitalizarea sunt un „must“ în construcţii dar importantă este şi creşterea competenţelor resurselor umane.

Autor: Mirabela Tiron

08.06.2022, 11:00 568

Adrian Butuc, CEO producătorului de plasă din fibră de sticlă Bico Industries, controlat de  ROCA Industry, spune că producătorii din România pot avea succes pe plan european şi că pe pieţele externe ieşi foarte simplu, „cu calitatea produsului, cu inovaţie, cu calitatea echipei“.

„Noi am finalizat în martie achiziţia unui centru de producţie din Republica Moldova. Am făcut asta pentru că eram în top zece producători la nivel european, iar prin faptul că ne-am unit cu această echipă am fost propulsaţi direct în top 5 producători. Eram la 35% export până în 2021, am intuit că anul acesta vom creşte exportul şi am dorit să creştem capacitatea de producţie, de aceasta ne-am uitat la o  echipă cu care să creştem şi am ajuns la 60% export, dar am păstrat cota pe piaţa locală, nu am uitat de consumatorul din România“, a declarat Adrian Butuc, CEO al Bico Industries, în cadrul eveni­mentului ZF „Reindustrializarea României“.  Producătorul de plasă din fibră de sticlă Bico Industries, controlat de  ROCA Industry, a finalizat în martie achiziţia firmei Terra Impex din Republica Moldova. Ambele firme au acelaşi obiect de activitate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO