Companii

Adrian Gârmacea investeşte 10 mil. euro în creşterea capacităţii de producţie a fabricii din Bacău şi vrea să angajeze 300 de oameni

Adrian Gârmacea investeşte 10 mil. euro în creşterea capacităţii de producţie a fabricii din Bacău şi vrea să angajeze 300 de oameni

Adrian Gârmacea, directorul general şi proprietarul Electric Plus: Zonele în care sunt cel mai bine vândute produsele noastre coincid cu polii de dezvoltare a ţării – Constanţa, Cluj, Bucureşti, Iaşi, Timişoara.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

15.01.2018, 00:06 924

♦ Circa 20% din businessul Electric Plus vin din vânzările la export în ţări precum Belgia, Marea Britanie, Franţa sau Germania.

Producătorul de tâmplărie PVC, rulouri şi uşi de garaj Electric Plus din Bacău a investit anul trecut aproape două milioane de euro într-o linie nouă de producţie, pentru fabricarea geamului termoizolant, şi într-o fabrică nouă de tâmplărie din aluminiu, cu o capacitate de 100 de piese pe zi, folosite în principal în construcţia centrelor comerciale şi a magazinelor de tipul Lidl.
 
„Intenţionăm să creştem capacitatea de producţie de la 1.000 de ferestre şi uşi termoizolante la 2.500. Bugetul alocat acestei investiţii este de zece milioane de euro în decurs de doi ani”, spune Adrian Gârmacea, directorul general şi proprietarul Electric Plus. Sursele de finanţare sunt parţial proprii (40%) şi restul  credite bancare.
 
Linia nouă de producţie pusă în funcţiune la finalul anului trecut a necesitat 1,2 milioane de euro, iar fabrica de tâmplărie 500.000 de euro.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO