Companii

Adrian Mihai, co-fondator şi CEO al FAN Courier, a fost ales Preşedinte al Asociaţiei Family Business Network Romania. ” Vom continua să ajutăm firmele româneşti aflate la prima generaţie să înveţe să facă transferul de putere către noua generaţie”

Adrian Mihai, co-fondator şi CEO al FAN Courier, a fost...

Autor: Roxana Rosu

10.05.2023, 11:41 142

Adrian Mihai, co-fondator şi CEO al FAN Courier, a fost ales Preşedinte al Asociaţiei Family Business Network Romania, organizaţie care promovează antreprenoriatul românesc şi afacerile de familie.

Adrian Mihai este al treilea Preşedinte al FBN România şi a fost anterior Membru al Consiliului Director al acestei asociaţii, din care mai fac parte Anca Vlad – Vicepreşedinte, Florin Madar – membru, Dan Ştefan – membru, Gabriel Marin – membru şi Mihaela Hărşan – Secretar General.

”Family Business Network România a crescut în mod organic şi a beneficiat ani de zile de conducerea unor fondatori şi Preşedinţi  vizionari, precum Florin Madar şi Gabriel Marin. În continuarea efortului lor, voi dezvolta politica de încurajare a colaborarii între firmele cu capital românesc. Pentru mine este o provocare să duc mai departe această asociaţie. Cred cu tărie că este nevoie să împărtăşim cu antreprenorii români ideea afacerii de familie ca tradiţie, să învăţăm împreună să construim companii şi branduri care să devină moşteniri importante pentru familiile noastre şi pentru societatea din care facem parte. Vom continua să ajutăm firmele româneşti aflate la prima generaţie să înveţe să facă transferul de putere către noua generaţie”, a declarat Adrian Mihai.

El a adăugat că cu cât România va avea mai multe afaceri de familie puternice, cu atât întreaga societate va prospera şi va fi un loc mai bun în care românii să îşi dorească să trăiască sau în care să se întoarcă din alte ţări ale lumii.

Înfiinţată în anul 2012, Family Business Network România („FBN România”) urmăreşte să popularizeze în România conceptul de „afacere de familie”, astfel cum este recunoscut la nivel european şi să aducă la cunoştinţa autorităţilor potenţialul acestui segment.

FBN România este membră a European Family Businesses.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO