Antreprenori locali

Adrian Mihai, FAN Courier: Avem în plan investiţii de 20 mil. euro pentru anul viitor, în ciuda incertitudinilor din piaţă

23 nov 2017 Autor: Mirabela Tiron

Adrian Mihai, unul dintre acţionarii şi fondatorii companiei FAN Courier, cel mai mare jucător de pe piaţa de curierat, spune că pentru anul viitor compania va continua investiţiile, estimate la circa 20 de milioane de euro, în ciuda incertitudinilor din piaţă. „Aşteptăm să vedem cum finalizăm în acest an lunile noiembrie şi decembrie, cred că la final de an vom avea per total o creştere cu 10-13%. Încă nu am finalizat bugetul, dar avem în plan anul viitor să investim 5-6 milioane de euro în reînnoirea parcului auto, alte 6 milioane de euro în dez­voltarea unui depozit pe 5.000 de metri pătraţi la Cluj-Na­poca, unde facem şi o zonă de birouri pe 700 de metri pătraţi, sper să avem de anul viitor şi noua bandă de sortare în centrul din Bucureşti, deci în total investiţii de circa 20 milioane de euro“, a spus pentru ZF Adrian Mihai. Afacerile FAN Courier au crescut cu peste 10% în primele nouă luni din acest an comparativ cu perioada similară a anului trecut. Compania a început construcţia unei hale noi de sortare în Capitală, ce va avea o capacitate de sortare de 39.000 de colete pe oră, faţă de 9.000 de colete pe oră cât are actuala bandă de sortare. Investiţia în această hală de sortare se va ridica la 8 milioane de euro. FAN Courier, liderul pieţei, s-a dezvoltat prin investiţii realizate constant, doar anul acesta a bugetat investiţii totale de 15 milioane de euro în parcul auto, hala de sortare, sisteme IT, dezvoltarea angajaţilor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.11.2017

 
Cuvinte cheie:
piata
, investitii
, anul viitor
, fan curier
, plan
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide